Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 15 februari 2019

Valentijnstaart voor het Senioren Café in de Hofkerk

D66 deelt ieder jaar op Valentijnsdag valentijnstaarten uit aan vrijwilligers in het hele land. Dit doet D66 om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dit keer kreeg het Senioren Café in de Hofkerk in Amsterdam Oost er een. Namens D66 Amsterdam Oost verraste stadsdeelcommissielid Pieter de Zwart het Senioren Café met een valentijnstaart.
 
 

Verdiende valentijnstaart

Het Senioren Café is opgericht om eenzaamheid van ouderen tegen te gaan. In de Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost, waar de Hofkerk staat en het Senioren Café wordt gehouden, wonen veel ouderen. Maar het Senioren Café weet ook veel ouderen uit Amsterdam-West aan te trekken. Hoewel het Senioren Café in de Hofkerk wordt gehouden, is het initiatief niet aan de kerk gelieerd. Kortom een welverdiende valentijnstaart!