Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 10 oktober 2019

D66-stadsdeelcommissielid Knol houdt pleidooi voor Jeugdland

Afgelopen dinsdag heeft D66-stadsdeelcommissielid Jan Jaap Knol in de stadsdeelcommissievergadering een mooi pleidooi gehouden voor Jeugdland. Jeugdland is een prachtige speel- en leerplek voor kinderen in Amsterdam Oost en verdient een stevige toekomst verdient. Jan Jaap Knol is blij met de steun die het dagelijks bestuur nu al wil geven. Wel vindt hij dat er nog meer mag en moet gebeuren.
 
De hele Stadsdeelcommissie steunt het advies om Jeugdland een stevige financiële buffer voor toekomstige investeringen te geven. Zo is gewaarborgd dat in de komende jaren kinderen hier kunnen blijven spelen, sporten en leren. 
 
Kijk en luister naar het pleidooi van Jan Jaap Knol over Jeugdland via de opname van de vergadering, agendapunt 9 (01:14:57 uur).