Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 15 november 2020

Online Deelafdelingsvergadering 26 november 2020

Op 26 november 2020 organiseren we weer een afdelingsvergadering. We zullen vanaf 20:00 online vergaderen via Zoom. (De Zoom-link volgt binnenkort via de mail). Het bestuur zal vanaf 19:30 aanwezig zijn voor de inloop. Nieuwe leden zijn van harte welkom om vanaf 19:30 kennis te maken. Tijdens de vergadering bespreken we de begroting voor 2021 en stemmen we over het Deelnamebesluit voor de deelafdelingsverkiezingen van 2022.

De stukken voor de vergadering en meer informatie over het Deelnamebesluit vind je hier. Je kunt de stukken gebruiken met het wachtwoord dat je via de mail hebt ontvangen. Geen mail ontvangen of andere vragen? Stuur dan een bericht naar communicatie@d66amsterdamoost.nl