Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 25 oktober 2021

Advieslijst

Op woensdag 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. (Kijk voor meer informatie op: Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Amsterdam | D66 in Amsterdam)

Op diezelfde dag kiest elk Amsterdams stadsdeel ook een nieuwe stadsdeelcommissie. De lijstadviescommissie ( LAC)heeft op basis van de selectieprocedure onderstaande advieslijst aan de leden van D66 Amsterdam Oost voorgelegd.

Advieslijst:
1. Sigrid Hettinga
2. Pieter de Zwart
3. Nora Ait Boubker
4. Jorieke van der Schaaf
5. Dimitry Grootenboer
6. Pieter Liefting
7. Huub van Schaijik
8. Pierre Kruijer
9. Boris Nienhuis
10. Jan Bert Vroege (onverkiesbaar)

Voor meer informatie over de kandidaten, is het Kandidatenboek is hier te bekijken.

Nu is het aan jullie, de leden. Vanaf maandag 25 oktober tot maandag 8 november kan jij je stem uitbrengen op deze advieslijst. In de mail van zondag 24-10 staat uitgelegd hoe jij jouw stem kan uitbrengen. De informatie vind je ook hier. Na deze stemronde wordt de lijst definitief vastgesteld. Wij hebben er alle vertrouwen in de verkiezingen in te gaan met een prachtige lijst!