Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 18 november 2021

D66’ers hebben gestemd: definitieve kandidatenlijst stadsdeelcommissie bekend!

De leden van D66 Amsterdam Oost hebben hun stem uitgebracht en de definitieve kandidatenlijst voor de stadsdeelcommissie 2022 is bekend! Nadat de lijstadviescommissie een advieslijst had samengesteld kregen de leden van D66 Amsterdam Oost de kans om hun stem uit te brengen.

Interne verkiezingen
Na zorgvuldige gesprekken heeft de Lijstadviescommissie afgelopen september een advieslijst opgesteld. Vervolgens hebben de kandidaten intern campagne gevoerd bij de leden van D66 Amsterdam Oost De leden kregen de mogelijkheid om digitaal te stemmen op hun voorkeuren.

Kandidatenlijst stadsdeelcommissie 2022:

  1. Nora Ait Boubker
  2. Sigrid Hettinga
  3. Pieter de Zwart
  4. Jorieke van der Schaaf
  5. Pieter Liefting
  6. Dimitry Grootenboer
  7. Huub van Schaijik
  8. Boris Nienhuis
  9. Pierre-Hendrik Kruijer
  10. Jan-Bert Vroege